LEVERTIJD
Wanneer de betaling van je bestelling is ontvangen, verzendt Kristaline doorgaans binnen 1-2 werkdagen. Wanneer een product niet voorradig is, neemt Kristaline contact met je op over de leveringsdatum.

HERROEPINGSRECHT
Is je bestelde product toch niet helemaal wat je wilde? Dat is geen probleem. Bij betaling van je bestelling heb je het recht om binnen 14 dagen de koopovereenkomst te ontbinden, hierna is de koop een feit. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Wil je de bestelling retour zenden, maak je dit schriftelijk kenbaar door een mail te sturen naar info.kristaline@gmail.com, waarin je Kristaline informeert over je keuze de overeenkomst te ontbinden. Je hebt daarna nog 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren.                                                                                                                                         
Let op: Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen gekocht met korting, verrassingsdoosjes, workshops en olie/sprays. Ook op maat gemaakte producten (zoals gegraveerde planken, gemaakte kettingen etc.) vallen buiten het herroepingsrecht, hierbij is de koop direct bindend. 

RETOUNEREN
Kristaline heeft liefde voor haar edelstenen en gaat zorgvuldig met haar edelstenen om. Wanneer je de bestelling wilt retourneren, verwacht Kristaline de bestelling in dezelfde staat terug als deze aan je verzonden is. 
Artikelen mogen in goede staat, onbeschadigd en in originele verpakking, binnen 14 dagen na het informeren van je retour worden teruggezonden. Zorg ervoor dat de producten zorgvuldig ingepakt worden en onbeschadigd aankomen. De verzendkosten en verzendrisico (onbeschadigd en juist aankomen van de bestelling) is voor eigen risico (vraag altijd om een bevestiging van verzending). Wij adviseren om verzekerd te verzenden. Mocht de bestelling beschadigd zijn en daardoor in waarde gedaald zijn zal het verschil ingehouden worden op de restitutie.  Onvoldoende gefrankeerde post wordt in mindering gebracht op het retourbedrag. Na goede ontvangst van de retourproducten wordt het gehele aankoopbedrag van de geretourneerde goederen binnen 14 dagen teruggestort op de door jou aangegeven rekening.

​GARANTIE:
Kristaline verpakt haar edelstenen zorgvuldig zodat ze in perfecte staat aankomen bij je. Mocht je onverhoopt toch een kapot artikel ontvangen, neem je binnen 7 dagen contact op via info.kristaline@gmail.com voor de wettelijke garantie. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen voor een passende oplossing ( retourneren, ruilen of crediteren). 
Uitgesloten van garantie:
Edelstenen die zijn gevallen
Oneffenheden, natuurlijke openingen en barstjes die de edelsteen van nature heeft
Beschadiging door opzet, oneigenlijk gebruik, zeer intensief gebruik of nalatige verzorging

Kristallen en edelstenen

Zuiver, geschoond en afgestemd

Ter ondersteuning van fysieke, emotionele, mentale of energetische processen.

© 2020 kristaline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel